Ta kontakt med Gro på (+47) 99107907 for mer informasjon om våre hunder og oppdrett.


Gro er autorisert ringsekretær og gått på NKK´s oppdretterskole Kurs 1 og 2.


Vi holder til i Bergveien 53, 1384 Asker.


Fra Oslo: Kjør av til Asker sentrum fra motorveien, ta til høyre i rundkjøringen etter du har passert Statoil og McDonalds. Du skal igjennom to rundkjøringer langs med Asker Trekanten kjøpesenter. I den tredje rundkjøringen (etter Trekanten kjøpesenter) tar du ned bakken til venstre. Innkjøringen til Semsveien er nederst i bakken inn til høyre. Følg deretter kjøreanvisningen nedenfor.


Fra Drammen: Ta av til Asker fra motorveien. I rundkjøringen du kommer til - kjør nedover til venstre, forbi Esso, videre under motorveien, forbi Shell, videre nedover bakken forbi Taceda til du kommer nederst i bakken til en rundkjøring. Ta så til høyre mot Meny kjøpresenter. Følg denne veien rett frem forbi Posten og Politiet og ta rett frem i en mini-rundkjøring som er litt lenger fremme. Litt opp i bakken tar du så til venstre inn i Semsveien.


For begge: Kjør deretter 2 km oppover Semsveien til du kommer til en rundkjøring. Ta så inn til venstre (står pil til ridesenter og skyttebane). Kjør tre-fire hundre meter til du kommer til Bergveien på høyre hånd (mange postkasser på et stativ). Når du kjørt litt inn i Bergveien, ta andre vei til opp til venstre, opp en bakke. Står nummerskilt nederst i bakken til blant annet nummer 53. Kjør helt i enden til det gule huset. Her bor vi.


Om du bruker GPS navigasjon, kan du søke etter posisjon: N:59° 50’ 56,49’ E:10° 24’ 23,95’.